Botox

Botox

 

Våre leger og sykepleiere har lang erfaring med behandling med botox, og skreddersyr behandlingen etter en grundig konsultasjon og vurdering. Vi tilstreber alltid et naturlig resultat, og det er fullt mulig å redusere linjer/rynker uten å fjerne ansiktsmimikken.

Er du usikker på om behandling med botox er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere.

(Filmen er laget av vår søsterklinikk på Innlandet)

Behandling med botox er perfekt for deg som ønsker reduksjon av:

 • sinnarynke
 • panne
 • smilerynker
 • gummy smile
 • linjer på nesen
 • tanngnissing
 • "appelsinhake"
 • "sure" munnviker
 • overdreven svetting

Til rynkebehandling bruker vi Vistabel, bedre kjent som “botox”. Vistabel reduserer sammentrekningene i musklene, som igjen reduserer linjer/rynker. Vistabel er derfor kun effektivt på linjer/rynker som skyldes sammentrekninger i muskulatur.

Når du tar behandling med Vistabel velger man gjerne hvor mange “områder” man ønsker å behandle. Sinnarynken er f.eks. ett område, mens pannen er et annet, og smilerynker et tredje. Det er individuelt hvor mye Vistabel man trenger for å få et godt resultat, men du betaler for området og ikke mengden, og behandlingen inkluderer også gratis korreksjon etter 2 uker, dersom dette er nødvendig. Selve behandlingen tar kun noen få minutter.

Hvor mye ansiktsmimikk som blir igjen kommer an på hvor mye produkt som settes. Det er fullt mulig å redusere linjer/rynker uten å miste mimikken. Er du ny kunde vil vår lege vurdere deg, og forordne mengden Vistabel som skal settes.

Effekten kommer ikke før etter et par dager. Vanligvis har du full effekt etter 5-7 dager, men noen kan oppleve at de ikke ser full effekt før etter 14 dager. Man vil da observere at huden glattes ut og rynkene blir mindre synlig. Det er de dynamiske rynkene, det vil si de som er i bevegelse, som påvirkes av behandlingen. De statiske, som er skapt av sollys eller alder, vil ikke bli borte, men kan avta noe. Vanligvis varer effekten i 3-4 måneder. Man må derfor gjenta behandlingen for å beholde ønsket resultat.

Våre behandlere har mange års erfaring med Vistabel, og gjør mange titalls botox-behandlinger hver uke.

Er du usikker på om behandling med botox er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere.

Botox 1 område

kr 1990,-

Bestill time

Botox 2 områder

kr 2790,-

Bestill time

Botox 3 områder

kr 3690,-

Bestill time

Botox - Brynsløft

kr 1190,-

Bestill time

Botox - Tanngnissing

kr 3490,-

Bestill time

Botox - Svettebehandling

kr 4990,-

Bestill time

Botox - Bunny lines

kr 1190,-

Bestill time

Botox - Munnviksløft

kr 1190,-

Bestill time

Botox - Gummy smile

kr 1190,-

Bestill time

Botox - Lip flip

kr 1190,-

Bestill time

Botox - Hake

kr 1190,-

Bestill time

Botox-konsultasjon hos lege (for nye kunder)

kr 300,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, før behandlingen, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Behandleren gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av hver behandling, hvor de vurderer området som skal behandles, du får informasjon om hva du kan forvente av behandlingen og du kan få svar på de spørsmål du evt har. 

Selve behandlingen går rakst. Hvert «område» består av mellom 2-9 punkter, og hvert punkt tar ca 2-3 sekunder. Noen opplever litt ubehag akkurat i det botoxen injiseres, da det kan svi/sprenge litt, men dette gir seg veldig raskt. 

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen er det normalt å være litt rød og hoven akkurat på innstikkstedet. Dette gir seg vanligvis ila få minutter, og mange går rett tilbake på jobb eller andre hverdagslige aktiviteter. Noen vil også oppleve å kunne få små blåmerker der det er stukket. 

Vi anbefaler at du ikke påfører sminke på innstikkstedene i timene etter behandlingen.

Effekten er ikke synlig umiddelbart, men begynner gjerne og vises etter et par dager. Full effekt oppnås først etter 14 dager. 

Dersom du skulle oppleve noen bivirkninger, skal du kontakte din behandler så snart som mulig, så h*n kan hjelpe deg og gi deg råd.

Ta kontakt med din behandler etter 2 uker ved behov for korreksjon, så vil vi vurdere om resultatet vil kunne bedres, og evt korrigere uten ekstra kostnad.

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Frogner Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Perfekte lepper

  Har hele livet vært plaget med asymmetri i leppene. Niina fikser de helt perfekt hver gang! Kommer aldri til å gå til noen andre.

  Silje, 34 år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kongsberg med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke bekymre meg mer.

  Jeg syns det er skummelt å prøve nye salonger, men på Frogner Hudklinikk merket jeg med en gang at jeg var i kyndige hender. Tusen takk for all god hjelp, Nina!

  Elisabeth, 57år