På denne siden finner du alle våre tilbud til enhver tid!

Dersom du er usikker på hvilken behandling eller produkter som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon. På en slik time vil en av våre dyktige behandlere kunne gi deg råd og veiledning på hvilken behandling eller produkter som vil gi deg resultatene du ønsker. Helt gratis og uforpliktende!

Microneedling med Dermapen4!

Dette er en favorittbehandling hos mange, og den kan tilpasses alle!

Microneedling er en form for hudforbedring, uten kirurgi og laser, hvor kroppens evne til å behandle, fornye og hele seg selv benyttes.

Denne behandlingen er perfekt for deg som ønsker å jobbe med å forbedre grov hud, linjer, porer, akne, pigmenteringer, slapp hud, og gi huden ny vitalitet og glød!

NÅ kun kr 1490,- (ord. pris kr 1990,-)

Profhilo!

Profhilo er en svært god behandling å starte våren med, og vi vet at mange av dere er veldig glade i denne behandlingen!

Profhilo er en injeksjonsbehandling som har en helt unik evne til å stramme opp huden og motvirke slapphet, i tillegg vil den styrke og fukte huden.

Resultatet er lett oppstramming og bedret spenst, lett rynkereduksjon, generell forbedring av hudkvalitet, samt fukt og glød.

NÅ kun kr 3290,- (ord.pris kr 3990,-)

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få -20% på valgfri behandling!

  Kontaktskjema

   Hvorfor bør du velge Frogner Hudklinikk?

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

   Engasjerte behandlere

   Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

   Høy kvalitet

   Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

   Trygghet

   Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.