På denne siden finner du alle våre tilbud til enhver tid!

Dersom du er usikker på hvilken behandling eller produkter som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon. På en slik time vil en av våre dyktige behandlere kunne gi deg råd og veiledning på hvilken behandling eller produkter som vil gi deg resultatene du ønsker. Helt gratis og uforpliktende!

Microneedling

En av våre mest populære behandlinger for hudforbedring!

Microneedling er en fantastisk hudbehandling, hvor man stimulerer hudens egen produksjon av kollagen, elastin mm, som gir deg strammere, friskere hud med ny glød, og som reduserer:

 • grov hud
 • store porer
 • akne
 • arr
 • pigmenteringer
 • rynker
 • strekkmerker
 • løs/slapp hud

Behandlingen inneholder rens, desinfeksjon, serum, microneedling og avslutning med tilpassede produkter.

NÅ kun kr 1490,- (ord. pris kr 1990,-)

Pigmentbehandling

Opplever du å ha ujevn hudtone, pigmentflekker og/eller solskader? Da er pigmentbehandling perfekt for deg!

MeLine er en vel utprøvd metode for pigmentbehandling, for å redusere, eller fjerne pigmentflekker, med veldokumentert effekt.

Gamle og skadede hudceller fjernes, og huden stimuleres til nydannelse. Ved overfladiske forandringer bruker vi lettere peeling. Når vi skal behandle mer utbredte og dypere pigmentflekker bruker vi en kraftigere peeling som penetrerer dypere. Du må regne med at huden flasser noe etter kraftigere peelingbehandlinger. 

NÅ kun kr 990,- (ord.pris kr 1590,-)

Laserbehandling

ENDELIG er det høst, og da kan vi begynne med litt kraftigere laserbehandlinger igjen!

Den mest populære laserbehandlingen vi utfører er hårfjerning, men behandling av sprengte blodkar og pigmenteringer er også veldig populært!

Lurer du på om laserbehandling kan være noe for deg er du alltid velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre behandlere!

NÅ er det 20% rabatt på ALLE laserbehandlinger i HELE september!

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få -20% på valgfri behandling!

  Kontaktskjema

   Hvorfor bør du velge Frogner Hudklinikk?

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

   Engasjerte behandlere

   Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

   Høy kvalitet

   Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

   Trygghet

   Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.