Arrbehandling

Arrbehandling

 

Vi jobber mye med reduksjon av arr, uansett om det er aknearr, strekkmerker eller arr på kroppen etter sykdom/skade. Disse behandles mest effektivt med microneedling med Dermapen.

 

Ønsker du en vurdering av et eller flere arr? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos oss.

De fleste skader eller arr i huden er resultatet av kutt, skrubbsår, brannsår, kviser/vannkopper, eller strekkmerker ved graviditet. I tillegg har mange arr etter kirurgiske inngrep. Arr forekommer i alle former og størrelser avhengig av type sår, beliggenhet, omfang, ernæringsmessige faktorer og genetikk.

I sin tidlige fase er et arr rødt, eller lilla i fargen, et resultat av ødelagt blodkar og betennelser, men over tid vil det blekne og bli til en rosa, eller sølvaktpig flekk på huden. 

Vi kan klassifisere arr i tre typer: hypertrofiske arr, strekkmerker og atrofiske arr. Den første gruppen er vanligvis rosa, noe hevet og fast. Strekkmerker oppstår som bånd av rynket hud, vanligvis forårsaket av vekttap/vektøkning, men som oftest ved graviditet. Atrofiske arr er forårsaket av kollagen som er ødelagt, eller et resultat av hudsykdommer som akne, og ses gjerne som et søkk i huden.

Vi ønsker alltid å foreta en gratis konsultasjon for å kunne skreddersy arrbehandling. På bakgrunn av type arr, størrelse og omfang kan vi si mer om behandlingsform, behandlingsintensitet og antall behandlinger. 

Microneedling med Dermapen er ofte effektivt for å redusere arr, og det trengs gjerne 4-8 behandlinger for et godt resultat. Behandlingen er forbundet med lite ubehag, men området som blir behandlet vil være rødt og sårt i et par dager etter behandlingen.

Noen ganger vil det også være effektivt å kombinere behandlingen med kjemisk peeling, filler mm.

Arrbehandling - microneedling

vurderes ut ifra størrelsen som skal behandles

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Frogner Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Perfekte lepper

  Har hele livet vært plaget med asymmetri i leppene. Niina fikser de helt perfekt hver gang! Kommer aldri til å gå til noen andre.

  Silje, 34 år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kongsberg med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke bekymre meg mer.

  Jeg syns det er skummelt å prøve nye salonger, men på Frogner Hudklinikk merket jeg med en gang at jeg var i kyndige hender. Tusen takk for all god hjelp, Nina!

  Elisabeth, 57år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger