Hårfjerning med laser

bilde

Hårfjerning med laser

Lei av å barbere eller vokse? Vi har lang erfaring med varig hårreduksjon med laser, med vår effektive og skånsomme diodelaser.  

Usikker på om hårfjerning med laser er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

 

Ved Frogner Hudklinikk tilbyr vi trygg og effektiv permanent hårfjerning med laser, og vi bruker markedets mest moderne utstyr til hårfjerning.

Diodelaser er en medisinsk laser som sikrer trygg behandling for alle typer hud og hudfarger. Diodelaserens innovative systemer retter seg effektivt mot behandling av hårsekkene.

Laser er å foretrekke fremfor IPL av tre gode grunner; resultat, sikkerhet og effektivitet.

Fordelen med hårfjerning er mange:

 • ingrodde hår blir behandlet og forhindret
 • uønsket ansiktshår fjernes
 • alle deler av kroppen kan behandles
 • man slipper barbering
 • du sparer penger på barberblader og kremer

Hårfjerning med laser er effektiv på alle hudtyper, og alle hår med pigmenter i. Med andre ord er det kun helt lyse hår den ikke kan fjerne. Laseren som brukes har også et kjølesystem, som virker lindrende underveis i behandlingen. Laserlyset treffer pigmentene i hårsekken, og ødelegger denne, slik at den ikke kan lage nye hår. Hårfjerning med diodelaser er derfor en rask og effektiv måte å bli hårfri.

En hårsekk i aktiv vekstfase har god blodtilførsel og vil derfor bli berørt og ødelagt ved første behandling. Ca 30% av hårsekkene våre er til enhver tid i aktiv fase. 

Hårsekkene som er i hvilefase har mindre blodtilførsel, og vil dermed ikke bli påvirket ved første behandling. Dette er årsaken til at det kreves flere behandlinger med ca seks ukers mellomrom for å oppnå ønsket resultat. Du vil oppleve at hårveksten reduseres for hver behandling.

Det er viktig å merke seg at det tar litt tid før en hårsekk som har mistet blodtilførselen skrumper inn og dør. Du vil derfor ikke mistet håret før to til tre uker etter behandling.

Det er lite ubehag knyttet til hårfjerning med laser.

Ved Frogner Hudklinikk behandler vi alle områder.

Hårfjerning - lite område (laser)

kr 1000,-

Bestill time

Hårfjerning - mellomstort område (laser)

kr 1500,-

Bestill time

Hårfjerning - stort område (laser)

kr 1700,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er viktig å merke seg at du ikke skal nappe, eller vokse behandlingsområdet fire uker før, eller under behandlingsperioden. Napping og voksing trekker håret ut av hårsekken og kan forstyrre vekstsyklusen. Men du kan trimme, klippe, eller barbere deg som du ønsker mellom behandlingene. Vi anbefaler at du barberer deg dagen før behandlingen.

Områder som er tatovert behandles ikke da laseren kan ødelegge tatoveringen.

Ved alle behandlingsformer med laser bør ikke behandlingsområdet eksponeres for sol, eller solarium i to uker før behandlingen. I forkant av behandlingen ber vi deg om å ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning, samt kremer og oljer som inneholder kokos.

 Er du usikker, eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen er du velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre kosmetisk dermatologisk sykepleiere. 

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Selve behandlingen

Laserhårfjerningen er effektiv på alle hudtyper, og alle hår med pigmenter i. Med andre ord er det kun helt lyse hår den ikke kan fjerne. Laseren som brukes har også et kjølesystem, som virker lindrende underveis i behandlingen. Laserlyset treffer pigmentene i hårsekken, og ødelegger denne, slik at den ikke kan lage nye hår. Hårfjerning med diodelaser er derfor en rask og effektiv måte å bli hårfri.

Etter behandlingen

Det er ingen nedetid etter behandlingen. Noen kan oppleve lett rødme som avtar i løpet av noen timer.

Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på det behandlet området i minimum tre uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av spf 50, gjerne sunblock. Videre bør du unngå kremer/oljer som irriterer huden i behandlingsperioden.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Frogner Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Perfekte lepper

  Har hele livet vært plaget med asymmetri i leppene. Niina fikser de helt perfekt hver gang! Kommer aldri til å gå til noen andre.

  Silje, 34 år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kongsberg med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke bekymre meg mer.

  Jeg syns det er skummelt å prøve nye salonger, men på Frogner Hudklinikk merket jeg med en gang at jeg var i kyndige hender. Tusen takk for all god hjelp, Nina!

  Elisabeth, 57år

  Andre behandlinger