Farging/forming

bilde

Farging/forming

Våre erfarne behandlere hjelper deg med farging og forming av vipper og bryn, på en mild og skånsom måte. 

Har du spørsmål ang produktene vi bruker? Kontakt oss, så svarer vi deg!

Spar tid i hverdagen - kom innom oss ca én gang i måneden og få hjelp med farging/forming av bryn og farging av vipper. Brynene vil da alltid være fine og se stelt ut, og vippene vil markere øyeområdet ditt på en helt annen måte.

Forming og farging av brynene kalles gjerne "brynsstyling". Ved en brynsstyling blir brynene først farget, etterfulgt av forming med voks og napping. Alt i behandlingen blir tilpasset hver enkel, og sammen blir vi enige om hvilken form og stil som passer deg. For å vedlikeholde et fint resultat, anbefales det å ta brynsstyling ca en gang pr. måned

Vi bruker vippe- og brynsfarge fra Fred Hamelten, som farger hårene på en mild og skånsom måte. Voksen som brukes til forming av bryn er fra ItalWax, som gir effektiv hårfjerning som er skånsom for huden.

bilde
bilde

Våre erfarne behandlere tilbyr også vippeløft også brynslaminering.

Farging av vipper

kr 390,-

Bestill time

Farging av bryn

kr 290,-

Bestill time

Farging av vipper og bryn

kr 590,-

Bestill time

Formin av bryn

kr 290,-

Bestill time

Farging og forming av bryn (brynsstyling)

kr 550,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Frogner Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Perfekte lepper

  Har hele livet vært plaget med asymmetri i leppene. Niina fikser de helt perfekt hver gang! Kommer aldri til å gå til noen andre.

  Silje, 34 år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kongsberg med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke bekymre meg mer.

  Jeg syns det er skummelt å prøve nye salonger, men på Frogner Hudklinikk merket jeg med en gang at jeg var i kyndige hender. Tusen takk for all god hjelp, Nina!

  Elisabeth, 57år

  Andre behandlinger