Svettebehandling

bilde

Svettebehandling

Mange er plaget med overdreven svetting, oftest i armhuler, i håndflater og under føtter, men det kan også gjelde andre områder. Dette kan effektivt behandles med injeksjon med botox.

Er du usikker på om svettebehandling med botox er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Svettebehandling med injeksjon av botox er effektivt for deg som sliter med overdreven svetting (hyperhidrose), f.eks. på følgende områder:

 • armhuler
 • håndflater
 • fotsåler
 • lysker

Overdreven svetting/hyperhidrose er relativt vanlig, og ikke farglig, men kan av noen oppfattes som sjenerende, både pga flekker på klær og svettelukt. Svetting er en viktig del av kroppens temperaturregulering, men hos personer med hyperhidrose fungerer ikke denne reguleringen som den skal.

Svettebehandling med botox er veldig effektivt, og man vil oppleve å ha kraftig redusert svetteproduksjon i behandlede områder. Effekten varer i ca 120 dager.

bilde
bilde

For vedvarende effekt må behandlingen gjentas ca hver 4. måned.

Behandlingen tar ca 15 minutter, og det er som oftest lite ubehag knyttet til behandlingen. Dersom man ønsker det, kan vi påføre bedøvelseskrem på området som skal behandles i forkant av behandlingen.

Effekten begynner å komme etter 3-4 dager, men full effekt har man ikke før etter 14 dager.

Svettebehandling

kr 4590,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, før behandlingen, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Behandleren gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av hver behandling, hvor de vurderer området som skal behandles, du får informasjon om hva du kan forvente av behandlingen og du kan få svar på de spørsmål du evt har. 

Selve behandlingen går rakst. Noen opplever litt ubehag akkurat i det botoxen injiseres, da det kan svi/sprenge litt, men dette gir seg veldig raskt. 

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen er det normalt å være litt rød og hoven akkurat på innstikkstedet. Dette gir seg vanligvis ila få minutter, og mange går rett tilbake på jobb eller andre hverdagslige aktiviteter. Noen vil også oppleve å kunne få små blåmerker der det er stukket. 

Effekten begynner å komme etter 3-4 dager, men full effekt har man ikke før etter 14 dager.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Frogner Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Perfekte lepper

  Har hele livet vært plaget med asymmetri i leppene. Niina fikser de helt perfekt hver gang! Kommer aldri til å gå til noen andre.

  Silje, 34 år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kongsberg med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke bekymre meg mer.

  Jeg syns det er skummelt å prøve nye salonger, men på Frogner Hudklinikk merket jeg med en gang at jeg var i kyndige hender. Tusen takk for all god hjelp, Nina!

  Elisabeth, 57år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger