Mesoterapi

bilde

Mesoterapi

 

Mesoterapi er en kjempefin behandling for deg som vil forebygge og styrke huden, eller gi den et ekstra «boost» med fukt og glød.

Er du usikker på om behandling med mesoterapi er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos oss.

Mesoterapi er perfekt for deg som ønsker å bedre hudkvaliteten din og få hjelp med:

 • Tørr, slapp og uelastisk hud
 • Rynker og linjer
 • Grov struktur i huden
 • Ujevn hudtone
 • Solskader
 • Acne-arr og andre arr
 • Hårtap
 • Fettdepot under hake/dobbelthake, flanker ol.


Mesoterapi er en behandling hvor utvalgte næringskomplekser injiseres i huden. Mesoterapi utføres for å styrke cellenes funksjon og hudens naturlige evne til å regenerere seg, og består av ingredienser som hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer og antioksidanter.

Effekten av behandlingen vil kunne ses noen dager etter behandling og effekten øker med antall behandlinger. Ofte anbefales det er serie på 4-6 behandlinger for optimal effekt. Oppfølgingsbehandling hvert halvår vil bidra til å bevare det ønskede resultatet.

bilde
bilde

Behandlingen blir skreddersydd til deg og din hud. Hvilken type mesoterapi du trenger, avhenger av hudtype og hudtilstand, samt hva man ønsker å oppnå. Dette vil din behandler vurdere grundig før behandlingen.

Mesoterapi - ansikt

kr 2290,-

Bestill time

Mesoterapi - ansikt og hals

kr 2790,-

Bestill time

Mesoterapi - ansikt, hals og bryst

kr 3090,-

Bestill time

Mesoterapi - andre områder

Vurderes individuelt

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, før behandlingen, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold svi må ta hensyn til.

Selve behandlingen

Behandleren gjør alltid en grundig konsultasjon i forkant av hver behandling, hvor de vurderer området som skal behandles, du får informasjon om hva du kan forvente av behandlingen og du kan få svar på de spørsmål du evt har. 

Deretter renser behandleren ansiktet ditt, og desinfiserer med klorhexidinsprit. Så sluses meso-produktet inn i huden, enten med en sprøyte med tynn nål eller med et apparat med mange mikroskopiske nåler. Etterpå påføres skreddersydde produkter.

Det er kun mildt ubehag knyttet til denne behandlingen.

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen er det vanlig at man knapt kan se at du har tatt en behandling, bortsett fra at man kan få en lett rosa hudtone og masse glød. 

Dersom det er brukt sprøyte, kan man en sjelden gang oppleve å få et lite blåmerke, som kan sminkes over.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Frogner Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Perfekte lepper

  Har hele livet vært plaget med asymmetri i leppene. Niina fikser de helt perfekt hver gang! Kommer aldri til å gå til noen andre.

  Silje, 34 år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kongsberg med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke bekymre meg mer.

  Jeg syns det er skummelt å prøve nye salonger, men på Frogner Hudklinikk merket jeg med en gang at jeg var i kyndige hender. Tusen takk for all god hjelp, Nina!

  Elisabeth, 57år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger