Gratis konsultasjon

Gratis konsultasjon

Er du usikker på hvilken behandling eller hvilke produkter som kan gi deg det resultatet du ønsker?

Våre behandlere har mange års erfaring, og er her for å hjelpe deg!

(Filmen er spilt inn på vår søsterklinikk på Innlandet)

Hos oss er du alltid velkommen til en gratis konsultasjon! På en slik time får du snakke med en av våre dyktige behandlere, forklare hva du ønsker hjelp med, behandleren kan vurdere og komme med råd om hvilken behandling som vil gi deg det resultatet du ønsker.

I tillegg vil du få grundig informasjon om hvor mange behandlinger som evt trengs, hva du kan forvente deg, hva prisen vil bli mm. Du vil også få svar på alle spørsmål du måtte ha.

Ønsker du behandling på den samme timen er det ofte mulig. Hvis ikke finner vi en ny time til deg.

En slik konsultasjon varer vanligvis 20-30 min, og er helt gratis og uforpliktende.

Gratis konsultasjon

kr 0,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Frogner Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Perfekte lepper

  Har hele livet vært plaget med asymmetri i leppene. Niina fikser de helt perfekt hver gang! Kommer aldri til å gå til noen andre.

  Silje, 34 år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kongsberg med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke bekymre meg mer.

  Jeg syns det er skummelt å prøve nye salonger, men på Frogner Hudklinikk merket jeg med en gang at jeg var i kyndige hender. Tusen takk for all god hjelp, Nina!

  Elisabeth, 57år

  Andre behandlinger