bilde

Lege

Silje Modell

Silje er fra Namsos, utdannet seg til lege i Bergen, og spesialiserer seg nå i allmennmedisin i Oslo. Hun har alltid vært ekstra interessert i hud og kirurgi, og har jobbet ved Plastikkirurgisk avdeling på både Rikshospitalet og Haukeland.

Silje jobber med injeksjoner, microneedling og småkirurgi, og som behandler er hun opptatt av å forene kundenes forventninger med sin kunnskap om anatomi, fysiologi og estetisk medisin. Hun mener at skjønnhet er individuelt, og ikke noe som hører inn i en mal.

Hennes forståelse for anatomi og fysiologi er et viktig bakteppe for å finne riktig behandling for ulike områder. Hun er nøye og grundig, og lidenskapelig opptatt av å hjelpe kunder til å oppnå resultatet de ønsker.

bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Niina Hyvärinen

Niina er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Oslo og Akershus, med videreutdanning innen hud og estetiske behandlinger på Universitetet i Sørøst-Norge og Senzie Akademiet. Niina har også mange års erfaring som sykepleier i primærhelsetjenesten.

Hun er lidenskapelig opptatt av helhetlig hudhelse og trygge behandlinger. Hun er en veldig engasjert og dyktig behandler, som er opptatt at alle kunder skal føle seg ivaretatt og bli fornøyd med resultatet. Niina benytter enhver anledning til å tilegne seg ny kunnskap, og er stadig på kurs i behandlingene hun tilbyr.

bilde

Lege

Sunniva Tolsby

Sunniva er utdannet lege ved Universitetet i Bergen, med fordypning i estetisk medisin og hudhelse. Hun har flere kurs innen injeksjonsbehandlinger. I tillegg til å jobbe hos oss med injeksjoner, microneedling og småkirurgi, spesialiserer hun seg i allmennmedisin i Oslo.

Sunniva har en lidenskap for anatomi og estetisk medisin. Hun er en dyktig og grundig behandler, som tar seg god tid til å vurdere og forklare, slik at alle kunder føler seg trygge gjennom hele behandlingen. Hun har et godt blikk for symmetri, og er opptatt av å gi et vakkert og naturlig resultat.

(Filmen er spilt inn på vår søsterklinikk på Innlandet)

bilde

Klinikksjef

Henriette Røsberg

Henriette er utdannet sykepleier, med videreutdanning innen ledelse. Hun har lang erfaring som kosmetisk sykepleier og driver i tillegg hudklinikker både på Innlandet og i Arendal. De viktigste egenskapene som gjør henne til en dyktig og trygg behandler er hennes fokus på kvalitet og profesjonalitet, faglige kompetanse, evne til å se helheten og inngående kunnskap om både ansiktets anatomi og produktene som brukes.