Rynkebehandling

Rynkebehandling

Rynker kan behandles på så mange måter, avhengig av hvilket område de er i og hvordan rynkene er. Våre behandlere har lang erfaring med rynkebehandling, og hjelper deg gjerne!

Usikker på hvilken rynkebehandling som kan gi deg resultatet du ønsker? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Hver dag behandler vi mange kunder som ønsker rynkebehandling, enten hjelp til å redusere eller fjerne linjer og rynker i huden. Våre sykepleiere og leger hjelper deg med å finne hvilken behandling som vil gi deg resultatet du ønsker, dersom du er i tvil.

Rynkebehandling med injeksjon av botox er vanligvis mest effektivt på de såkalte "mimikklinjene" våre. Dette er f.eks. sinnarynke, linjer i panne, smilerynker osv. Botox er også veldig effektivt til å behandle gummy smile (at mye tannkjøtt vises når man smiler), tanngnissing, "sure" munnviker, overdreven svetting (hyperhidrose) mm.

Når du tar rynkebehandling med botox velger man gjerne hvor mange “områder” man ønsker å behandle. Sinnarynken er f.eks. ett område, mens pannen er et annet, og smilerynker et tredje. Det er individuelt hvor mye botox man trenger for å få et godt resultat, men du betaler for området og ikke mengden, og behandlingen inkluderer også gratis korreksjon etter 2 uker, dersom dette er nødvendig. Selve behandlingen tar kun noen få minutter.

Mange tror at man mister all mimikk i ansiktet når man tar botox. Dette er ikke riktig. Hvor mye mimikk man har igjen, kommer an på hvor mye botox som injiseres. I de fleste tilfeller ønsker man noe gjenværende mimikk for et mest mulig naturlig resultat.

Botoxen vi bruker mest på Frogner Hudklinikk heter Vistabel. Vistabel reduserer sammentrekningene i musklene, som igjen reduserer linjer/rynker. Vistabel er derfor kun effektivt på linjer/rynker som skyldes sammentrekninger i muskulatur.

Andre linjer reduseres kanskje bedre ved behandling med filler, microneedling, profhilo, kjemisk peeling eller laser.

Våre behandlere har mange års erfaring med rynkebehandling, og gjør mange titalls rynkebehandlinger hver uke.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Frogner Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Perfekte lepper

  Har hele livet vært plaget med asymmetri i leppene. Niina fikser de helt perfekt hver gang! Kommer aldri til å gå til noen andre.

  Silje, 34 år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Kongsberg med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke bekymre meg mer.

  Jeg syns det er skummelt å prøve nye salonger, men på Frogner Hudklinikk merket jeg med en gang at jeg var i kyndige hender. Tusen takk for all god hjelp, Nina!

  Elisabeth, 57år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger